Twee Altcoins die snel naar boven konden beginnen…

  • KMD handelt in de buurt van zijn all-time lows op 6.500 satoshis. Er is weerstand bij 15.000 en 20.000 satoshis.
  • Technische indicatoren voor de lange termijn zijn bullish.
  • TROY is er niet in geslaagd om uit te breken uit het 70-satoshi-weerstandsgebied.

De prijs van Komodo (KMD) is bijna op het laagste punt van zijn tijd. Technische indicatoren suggereren dat er een eventuele opwaartse beweging wordt verwacht.

Hoewel TROY (TROY) is uitgebroken uit een gebied van langdurige weerstand, heeft het de hogere prijs niet kunnen handhaven en is het teruggevallen tot onder de prijs. Totdat de prijs dit niveau weer bereikt, wordt de koersbeweging als bearish beschouwd.

Komodo (KMD)

De KMD prijs is in de buurt van zijn all-time lows op 6.500 satoshis en doet dit sinds juli 2019. Gedurende deze tijd heeft de koers een dalende weerstandslijn gevolgd, die opeenvolgende lagere hoogtes genereert.

De technische indicatoren zijn echter bullish. Er is sprake van een stijgend verschil in de RSI, die net boven de 50 is gekomen. De MACD neemt toe en heeft nog geen verlies aan momentum laten zien.

Als de prijs zoals verwacht uit de dalende weerstandslijn zou breken, zouden de dichtstbijzijnde weerstandsgebieden worden gevonden bij 15.000 en 20.000 satoshis.

TROY (TROY)

Cryptocurrency trader @PostyXBT schetste een lange termijn symmetrische driehoek voor Bitcoin Code, waarin staat dat de prijs naar verwachting binnenkort zal uitbreken.

De koers van TROY is sinds begin juni gestegen naast een stijgende steunlijn. Op het moment van schrijven handelde de koers recht op deze steunlijn.

Er is een belangrijk weerstandsgebied op 70 satoshis. Terwijl de koers zich er aanvankelijk boven bewoog, is deze teruggevallen naar beneden, waardoor de vorige uitbraak een afwijking boven de weerstand was.

De technische indicatoren zijn neutraal, leunend op bullish. De RSI staat op 50 en heeft geen bullish of bearish divergentie veroorzaakt. Dit is echter een waarschijnlijke plaats voor een stuiter. Bovendien heeft de koers steun gevonden bij de 50- en 200-daagse voortschrijdende gemiddelden (MA), die al een bullish cross hebben gemaakt.

Als de koers boven deze steunlijn blijft handelen, wordt verwacht dat hij boven 70 satoshis uitkomt en uiteindelijk bij 110 satoshis het volgende weerstandsgebied bereikt. Als de koers afbrokkelt, zou in plaats daarvan het dichtstbijzijnde steungebied worden gevonden bij 48 satoshis.

Op het moment van schrijven lijkt een uitbraak waarschijnlijker.